SINDS 2011

Vier het leven bij Wijncafé Lefebvre

Genieten van het leven met goede wijn is ons op het lijf geschreven. Jou ook? Voor een bruisende borrel ben je aan het juiste adres aan de Neude 2 in Utrecht.

Kom langs voor een fijne borrel in ons Wijncafe

Ontdek 99 wijnen, per glas te bestellen!

Graag laten we je kennismaken met verschillende wijnen en wijnhuizen. Je kunt daarom maar liefst 99 wijnen per glas bestellen! Uiteraard is het ook mogelijk om regelmatig nieuwe parels te ontdekken. We veranderen namelijk meerdere keren per jaar onze kaart. Zo dagen we niet alleen onszelf, maar vooral onze gasten uit om nieuwe smaken te ontdekken. Bij Wijncafé Lefebvre maak je van iedere ontmoeting een bijzonder verhaal. Schuif aan en laat je glas vullen!

Borrelen, ontmoeten en proosten

Genieten van het leven, doen we bij Wijncafé Lefebvre nooit met mate.
Onze wijn- en hapjeskaart
Ontdek ons verhaal
SINDS 2011

Leven, lachen en proosten

Een bezoek aan Wijncafé Lefebvre blijft je lang bij. De levendigheid, persoonlijke sfeer en geweldige wijnen maken van iedere dag een feestje. Kom jij bij ons het leven vieren?

Bourgondisch genieten

Bij onze buren van Bistrocafé Lefebvre kun je terecht voor overheerlijke gerechten. Op z’n Frans, maar zonder Franse slag. Waan je even op vakantie met onze klassiekers zoals huisgemaakte paté, escargots en een fijne Boeuf bourguignon. Als je fan bent van het lekkere leven, voel je je hier zeker thuis!