Wijn- en happenkaart

Wijncafé & Bistrocafé Lefebvre is een ontmoetingsplek. Een plek waar je je thuis voelt. Gewoon lekker met vrienden en familie, staand of zittend aan de hoge tafels, wijn en bier proeven, van de hapjes genieten en eindeloos filosoferen over de spreuken op de muur. Iedereen die van genieten houdt is welkom!

 

Wijncafé

Graag laten we je kennis maken met verschillende wijnen en wijnhuizen. Je kunt daarom bij ons maar liefst 99 wijnen per glas bestellen. Met enige regelmaat wisselen we enkele wijnen op onze kaart. Dit om jou – en onszelf – te blijven uitdagen en nieuwe smaken te ontdekken.

Benieuwd welke wijnen we schenken?
Bekijk onze digitale wijnkaart.

Bistrocafé

Voor goed eten en het ultieme Joie de Vivre-gevoel moet je in Frankrijk zijn. Althans, daarvoor kun je nu ook op Neude Utrecht terecht, maar wij haalden onze inspiratie uit de klassieke Franse bistrokeuken. Pure ingrediënten, verse kruiden, eenvoud en kwaliteit, daar draait het bij Bistrocafé Lefebvre om.

Kleine gerechten om samen en alleen van te genieten, Alleen voor een (uit de hand gelopen) borrel of voor een compleet diner!

Bekijk onze Bistrokaart.

De hele wereld loopt ongeveer drie borrels achter!”

– Humphrey Bogart –