SINds 2021

Vier het leven bij Bistrocafé Lefebvre!

Naast het Wijncafé, zit ons Bistrocafé. Genieten van gezelligheid in het glas en gastronomie op het bord, is ons op het lijf geschreven. Jou ook? Voor een heerlijke portie Joie de vivre ben je aan het juiste adres bij de Neude 1 in Utrecht. Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag, van 15.00 uur tot laat. Kom je langs voor een heerlijke Franse klassieker (of twee) in het Bistrocafé? À bientôt!

Franse klassiekers, zonder Franse slag

Voor goed eten en het ultieme Joie de vivre-gevoel moet je in Frankrijk zijn. Maar sinds eind 2021 kun je ook op de Neude in Utrecht terecht! Het zal je niet verbazen dat wij onze inspiratie halen uit de klassieke Franse bistrokeuken. Pure ingrediënten, verse kruiden, eenvoud en kwaliteit, daar draait het bij Bistrocafé Lefebvre om. Fijne gerechten om samen en alleen van te genieten. Voor een snelle hap of voor een compleet diner, schuif lekker aan!

'Joie de vivre' in je glas, op je bord en in het leven!

Genieten bij Bistrocafé Lefebvre doe je nooit met mate
Ontdek onze wijnkaart
Ontdek onze bistrokaart
Ontdek ons verhaal
kom genieten

Bourgondisch dineren

In het Bistrocafé kom je voor overheerlijke gerechten. Op z’n Frans, maar zonder Franse slag. Waan je even op vakantie met onze klassiekers zoals huisgemaakte pâté, escargots en een fijne Boeuf bourguignon. Of je nu alleen even komt borrelen of de hele avond blijft zitten: wanneer je net zo’n fan van Joie de vivre bent als wij, voel je je hier zeker thuis!

Leven is het meervoud van lef

Na een bezoek aan Lefebvre ben je verkocht. De levendigheid, persoonlijke sfeer en geweldige wijnen voelen als een verlengde van je eigen woonkamer. Zowel bij het Wijncafé als bij het Bistrocafe, ben je aan het juiste adres voor betaalbare luxe. Wij maken wijn graag toegankelijk. Samen genieten van een passend glas ‘vin’ kan en mag namelijk altijd!